Jul 1, 2009

THE UN!C WEAD!NG PHOTO CONTEST


Wah mesti join nih walaupun 1st time singgah kat blog ecarnazrin.blogspot, macam besh lak banyak betul contest yang dier boo wat...utk mengisi mase lapang bolehlah aku mengjoinkan diri dalam contest nih..whatever pun nak wish thanks kat kak yong sebab aku jumpe contest ni mase singgah kat blog kakyong72.blogspot a.k.a catatan ibu blog ni mmg besh banyak entry yang membina and suka gantung contest2 terlatest...


pd10IMG_0946

Nama Suami : Iezam
Nama Aku a.k.a Isteri : Suria
Tarikh Bertunang : 22.Dec.2007
Tarikh Nikah : 22.Dec.2007
Tarikh Bersanding : 23.Dec.2007
Tarikh Bertandang : 30.Dec.2007

Soklan Pertama

Kenapa photo ni very the unique?
Jawapannyer...

Keunikan photo ni aku ibarat puteri raja yang mencemar duli sama-sama turun padang untuk menyediakan santapan kepada tetamu-tetamu yg hadir,Raja Sehari lah katakan tapi dah kena ragging...manakala husband aku berperanan sebagai juri untuk merasa santapan yang bakal dihidangkan..itulah uniknyer picture nih harap-harap leh lah menang hehe....

Soklan Ke-2

Kenapa suka bace eca-nazrin blog?
Jawapan nyer...

jeng..jeng..jeng...jujur kukatakan baru jer join blog nih tu pun jumpe kat blog kakyong72 a.k.a catatan ibu...belum khatam lagi tapi nak separuh khatam aku paling minat entry dalam nih bout BF coz aku salah seorang Ibu yg belum give up BF...aku amat sokong banget BF nih sedih bagi ibu2 yang tak nak wat dah....and antara lainnyer suka ngan entry jalan-jalan nampak bahagia family kak eca nih...whatever thanks info tentang BF memang best....

"Hepy anniversary
semoga bahagia hingga akhir hayat
to eca-nazrin and eiyman tomei...."

Kepada yang lain jom join contest nih ramai-ramai
info lebih lanjut bout the contest click here

link blog ecar: http://ecaRNazRin.blogspot.com/
link contest : http://ecaRNazRin.blogspot.com/2009/07/unique-wedding-photo-contest-sticky.html








5 comments:

shidaradzak said...

rajin lak ai masuk contest..anyway smoga success...

DaKoSue said...

harap-harap monang,sajo yo isi maso lapang hehe...

<< s| tED| >> said...

fuhh kanan... fuhh kiri.. menangkanlah dakosue ekekekeke

DaKoSue said...

amin semoga makbul doamu tedi

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

salam terjah dr ibuEiymann.. thnx fr yr wishes.. chayork2 BF-moms..

gud luck!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin