Jul 14, 2009

SKODENG s! C!L!K


Apalah agaknyer my baby buat senyap jer...skodeng jap ar


pd10page


amboi-amboi gembiranyer dia mengerjakan kain kat ampaian....habis sejadah pun ditariknyer....


pd1001072009(001)

Alamak kantoi pulak!!!...Mama aku skodeng daaa


Moral of Story :- skodenglah selalu anak anda,banyak aktiviti tambahan untuk anda dia akan lakukan...terutamanya ketika c ibu sebok mengemas rumah...dia pun sebok menambah koleksi kerja c ibu....

5 comments:

Noina said...

hehe..bukanlah..dia tolong tuh..tapi ibu tak ajar..camner dia nak kemas..hehe..

<< s| tED| >> said...

ekekekekke.. dia nak tolong angkat baju da.. ada potensi jd rajin bila baby dah besar ni.. hehehehe

Precious said...

Hi hiii ... ingat lagik zaman anak2 I kecik2, skodeng2 tiap masa ... Hah, once upon a time!

Shida Radzak said...

biarlah dio tolong komeh kok nanti mama e maleh,leh iris yang komehkan..huhu

Eyeda Eton said...

Nak tolong mengemas tu..

dah ada sifat anak solehah tu..

hehe..

comel boley~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin