Jul 13, 2009

AKT!V!T! SEDUT LEMAK

Bestnyerr...dapat menghirup udara yang segar awal-awal pagi nih.... aku dengan semangat yang berkobar-kobar membangunkan diri selepas suboh aku menyiapkan diri bersama gadjet2 ku untuk menyedut lemak-lemak yang tepu kat badan aku ni..dah lame rasenyer tak amalkan aktiviti sehat nih hampir 8 bulan sudah usia anakku...untuk mengamalkan ubat diet agak tidak sesuai kerana takut effect BF..so aku mencari alternative demi kesehatan dan baju-baju ku yang agak mengecut saiz nyer...oh tidak!!! mungkin saiz ku yang sudah mengembang...arrghhh!!! tak boleh jadi nih kuatkan semangat...harus maraton pagi-pagi nih....mulai sekarang tidak ade lagi dalam kamus dakosue bangun lewat...aktiviti sedut lemak akan menjadi rutin harian ku....semangat!..semangat!!..semangat!!!....


Klinik sedut lemak free off charge..."Tasik Shah Alam"


pd1004

bye..bye sayang Mama jogging dulu tinggal ngan Papa yer...doakan Mama selamat sampai...


pd100407

Dah 2 round cukup untuk hari nih...time to rest...agak lama tak jogging pancit gak hehe...

pd10page

Sempat gak posing....sebelum balik...

*my shoe agak tak sesuai coz kasut nih khas tuk merempit...hehe next time nak sediakan gadjet yang sesuai baru layan....

3 comments:

<< s| tED| >> said...

wah!! cayalah!!! ekekekeke..
aku dah lama tak jogging.. lemak2 degil.. lemak tepu.. suma dah hinggap..

sweetmama HANA said...

kalau betul2 nak kurus... ko kena joging dr umah ko ke tasik shah alam tu... kompem kurus punyer :P

DaKoSue said...

tedi...

apalagi jom join sedut lemak...kita jumpa di klinik tasik shah alam

SweetmamaHana

tu bukan kurus tu bunuh diri namanyer hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin