Jul 27, 2009

OUR SWEET MEMORY

My 1st Anniversary 22.Dec.2008....back to the future....tiba-tiba lak teringat Anniversary pertama mase tuh dalam pantang, my 1st baby Iris Intan Natasya, so tak dapat nak celebrate kat luar..cam ner pun thanks to my hubby coz still nak celebrate our married walaupun dia tahu ur wife tak boleh makan KFC mase tuh, dengan menu yang simple and squre hanya KFC dapat membantu....nak masak mase tuh aku tengah memantangkan tekak so tak leh layan takkan yang lain nak layan haruan lada hitam atau masak halia keR,alamat nyer smua akan menjamu menu berpantang haha....so my hubby mencari alternative dengan membeli KFC,just jamuan ringan jer and celebrate wif my hubby family.."yang ado"mase tuh aku just makan cake jer tu pun cket jer lah tak leh makan banyak-banyak tak baik untuk selulit dan kolestrol kat badan aku nih huhu..."apa kata jom layan our sweet memory"...



pd10SDC10561


1st Anniversary Suria & Iezam
22-Dec-2008
"Doakan Kami Bersama dan Bahagia Hingga ke akhir hayat aminnnn......."

pd10SDC10568

1 tahun sudah kami bersama dan dikurniakan cahaya mata diberi nama Iris Intan Natasya yang ketika ini berusia 27 hari.....

"Ingatlah sayang detik paling indah Papa & Mama adalah ketika kami mengetahui kamu berusia 1 minggu dirahim Mama dan ketika kamu Selamat dilahirkan, tiada hadiah yang paling berharga pada hari bahagia kami ini hanya kamu satu-satunya, Thanks God"

pd10SDC10562-tile

Susah tul Iris nak buka mata mase nih coz dia antara baby didunia ini yang dianugerahkan tidur yang lena, tidak kira siang atau malam,orang ramai atau lengang tido jew lah keje dia.....

"Terima kasih sayang...sesungguhnya Mama amat bersyukur kepada tuhan kerana dianugerahkan kamu,tidak ada istilah kurang tidur,penat atau susah menjaga kamu...selain gelak tawa melihat telatah mu..."

6 comments:

Precious said...

Alaaa .. tak masuk kontes Ibu Addin dan Nasa ker? Citer tentang pengalaman bersalin anak sulung. Akak yg beranak sulung 21 thn lepas pun masuk tau.

<< s| tED| >> said...

Anak anugerah yang tidak ternilai. semoga kamu sekeluarga bahagia selalu!

aien~s corner said...

wah! sedap nye kek 2..

kiut baby 2..ngee

DaKoSue said...

hehe tak jumpe lagi ar blog ibu addin tu hehe

DaKoSue said...

thanks tedi...

DaKoSue said...

mmg sedap choclate cake tp x leh mkn mase tuh uwaaaaa

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin