Jul 28, 2009

GENTING HIGHLAND

Gentingggggg!!!!! aku kembali lagi kali nih bersama-sama my brother and familys.....sempena kedatangannyer ke rumah kami...so bawak lah they all jalan-jalan sekitar KL pas tuh we all terus ke Genting...sonok tul time tue lagi-lagi tengok gelagat my baby Iris...walaupun very tied mase tuh dia tetap menggagahkan diri...nih dah 2nd time bawa Iris naik Genting but that day special sket for Iris coz dia dapat join skali Indoor game...tak banyak yang we all layan just satu dua game jew....coz anak-anak sedara aku nih penakut nak naik sorang2...maklumlah for family game tak banyak sangat kat Indoor nih...so we all dapat layan 2 game jew yang lain agak tidak menarik perhatian....



pd10page

Papa tengah queue nak naik Ferris Wheel
fyi : no height limit so smua bley naik

pd10page5

Pas tuh we all naik Rio Float...aku memang akan pilih Swan Float nih coz tantek bangettt!!!!...yang paling aku suka tengok gelagat anak sedara aku berposing maut yang pose peace tuh nickname dia "Kakak a.k.a Syafikah" and yang tak berapa nak posing tuh adik dia "adha a.k.a Syuhadah"....

pd10page4

My brother familys

pd10page3

Sempat super impose ngan karektor filem Dreamz.....

Suka sangat tengok Iris semangat giler naik Farris Wheel till 2 times dia naik...

Madah Penglipulara :- Masa yang singkat akan menjadi percutian yang panjang, jika kita meraikannya bersama orang-orang yang tersayang.....

"Our Memories 6.July.09"

4 comments:

sweetmama HANA said...

tngok ko g genting, teringat lak aku time aku g neymoon dulu & memori zaman kita mude2 dolu n the geng mase same2 mghabiskan zaman solo... hukhukhuk

Mama-Danish & Sarah said...

memang seronok kalau dpt bercuti bersama keluarga kan.. lagik ramai lagik bestttt... akak dah banyak kali pergi genting, tapi sekali pun tak pernah masuk kat tempat game tu...

<< s| tED| >> said...

pernah pergi sekali je ke genting :)

DaKoSue said...

Acik

ha la cik igt zmn kolej dulu gi ramai2 duk kat apartment ria mcm sardin tuh, tambah lah dengan kak oni yg x mandi hehe...aku ade simpan lg gambo2 kita gi genting dulu...

Mama Danish

Ala nape tak masuk theame park tuh tak kan amek feel kat luar jer...

Tedi

gi la bnyk kali tedi..baru layan

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin