Jul 27, 2009

CONTEST PHOTO PAL!NG CUN!!!!!

Contest lagi.....hehe kali nih aku join contest "Photo Paling Cun" anjuran blog "aku dan potret"...contest ni aku dapat dari member blog aien-corner, ermm photo ape aku nak hantar erk, dalam terms and condition aku boleh hantar 2 photo and gambo sape2 jer yang aku rase suka nak hantar...so macam tuh aku nak hantar gambo si kecik nih, coz sekarang nih aku rase antara kami ber-3 dia jew yang paling cun@cute nak hantar gambo Papa tak berapa nak macho hehe gurau jew Papa,nak hantar gambo aku lak my face now dah tembam so aku rase dah tak berapa nak cute...kami ada pewaris so aku dah timbang balik coz dia nak yang cun,clear and senang nak lukis aku nak hantar gambo nih lah....harap undian akan menyebelahinya jangan lupa vote erk.....



ok tak gambo nih agak-agak memenuhi tak kritirea dia bawah nih

* Photo yang clear dan terang (tak blur atau gelap gelita, senang untuk aku lukis)
* Posing atau gaya yang menarik (jangan bergaya ala-ala porn sudah ler, automatik direject, eheh)
* senyuman yang manis, menarik, menawan atau macho
* sorang je dalam photo..(lebih dari sorang dengan ayunya aku akan reject,hehe)

note : -(term n condition from penganjur aku dan potret)

nak tahu lebih lanjut or join contest nih click banner kt bawah nih...

'Create


4 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

cun... memang cun dak kecik ni.. gerammmm tengok tauuu..

moga2 Iris menang nanti...

aien~s corner said...

yok! join ramai2! hehe

DaKoSue said...

tenkiu mama danish jgn lupe vote nanti erk

DaKoSue said...

betul3 yok meriahkan contest nih!!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin