Jul 16, 2009

BOWL!NG TOURNAMENT!!!

Pencarian Location penuh tragis

Location - Sunway Piramid
Time - 5.45pm


Pengadil : Milie n Iris

Players : Dakosue - Iezam - Yuni

Saksikan Perlawanan 3 penjuru


pd1015072009(001)

Kedai demi kedai ditempuh....

pd1015072009(002)

Lorong demi lorong di redah

pd1015072009(003)

terjumpa bizy body shop..cam perli aku jer huhu


pd1015072009(005)

Penunjuk arah ditemui....


pd1015072009(008)

mana budak-budak nih tak sabar nak fight, pejam mata jer nak lawan dia owang nih...


pd1015072009(013)

ek eleh macam nih kew main tunggu ketua rumah tangga turun padang


pd1015072009(019)

2 orang pengadil amatur


pd1015072009(018)-tile

Persaingan yang sengit....


pd1015072009(011)

juara ditemui bersama pengadil berat sebelah (iris mana boley amek gamba ngan papa mesti kena rasuah nih uwaaa mama nak jugak!!!)...kata hubby :-"haha tengok berapa banyak piala aku collect"


pd10page

Makan dah t!me di taja oleh restaurant Shabu (banyak lah makan sendiri bayo sendiri)





2 comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin