Jun 26, 2009

ANUGERAH TER!NDAH

u . aRE . mY . gREAT . dAUGHTER

pd10page


Ya Allah aku bersyukur kepadamu, Atas kurniaan yang terindah yang tidak pernah terfikir akan memilikinya...

Dia sumber inspirasiku keceriaan ku tatkala aku sunyi... dia lah temanku yang tidak kenal erti jemu tangis dan tawanya memecah kesunyiaan hari-hari ku syukran...yang tidak terhingga atas anugerah ini yang sesungguhnya aku bertuah dikurniakannya


Berilah aku kekuatan dan petunjuk bagi aku membimbingnya kejalan mu Ya Allah.. semoga aku dapat melaksanakan amanahmu dengan sebaik-baiknya...


Terima Kasih atas segalanya

27-6-09
7 months already
mama wish anak mama sentiasa sehat,hepy and bahagia dunia dan akhirat
Amin...










10 comments:

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

amboi... comey nya iris... rasa nak cubit2 je pipi die... hehehe... excited plak tu bile ambik gambo... geramnyaaa...!! moge2 1 day, iris dpt membanggakan mama nya...InsyaAllah

Noina said...

"Selamat Ulang Bulan Sayang"..eh..boleh ke acik ina ckp camnih..tembam la dier..comel sgt..geram lak acik tgk Iris nih..nak cium sket boleh.. :) muah......

SuRiA said...

Amin...thanks T-R, iris ni mmg xcited kalau amik gambar pantang mama dia pegang handfon dia mest nak posing mcm tahu2 jew org nk snap gambo die hehe

SuRiA said...

Macam pelik bunyinyer, tapi kira ok la 10s 4 wish nant ulang tahun bg hadiah plk erk cik ina hehe ...cium lah banyak2 pun x per

SuRiA said...

iris ni mmg menggeramkan mama nyer pun x tahan hari2 nak cium and peluk dia tembam banget!!!! sampai rimas iris dibuatnyer hehe

sweetmama HANA said...

eeee... dh becar dh kan, kjap je ek... x lame lg, kjap je jd ank dare ;)

shidaradzak said...

weh..iris dah genap 7 bln..makin tembam ha..a great daughter la sayang...son 4 anak laki..:-)

SuRiA said...

tu la tak sabar nk tengok dia jala hehe

SuRiA said...

aha la dot lupe lak plk thanks betulkan hehe

Mama Adam said...

ala tome-tome-tome dak iris.. kalo dpn auntie, siap pipi.. bau rambut macam dia besh kan...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin