Jun 16, 2009

HEPY FATHER's DAY 2 MY HUSBAND & ALL FATHER's

Hepy Father's Day Expecially to my beloved Hubby...i hope u always hepy in ur life...i wish u luck in ur career, sowie if hadiah yang Ayang bagi tak seberapa but ikhlas from me...and tak lupa juga to my father and father in low Hepy Father's day thanks to everything...and to all father in world Hepy Father's Day...

Today (16 Jun 09) sempena Hari Bapa for my beloved husband , we all celebrate kat Tasik Shah Alam for my hubby thank u for all the times u have been there...walaupun times flies in the rush u have time to celebrate this day luv u muahhh....


pd1016062009(009_4)


Sowie Iris ur face half snap...amik gambar sendiri macam ni lah jadinyer...
( mY hEPY fAMILY)


pd1016062009(009_3)


time kasih atas segalanya sayang...i luv u so much and i hope we hepy together..maafkan atas segala kekurangan diri ini sepanjang kita bersama...ayang doakan abang berjaya dalam career dan jadi anak,suami serta papa yang bertanggungjawab for we all...


pd1016062009(009_1)


ucapan Terima Kasih dari Papa..ye ye Mama Hargai...


pd10page

for our memories today and forever....

pd10page1

To all visitor my blog dont confius...father's day in tis year jatuh pada 21 jun 09....but we all saje celebrate awal...fyi date for father's day akan jatuh pada minggu ke-3 iaitu hari ahad pada bln jun so depends on calender setiap tahun may b akan berubah untuk mengelakkan kekonfiusan u all smua sedikit penerangan mengenai hari yg we all celebrate ni sebenarnye baru balik dari clinic htr my baby cucuk so we all celebrate utk fathers day skali...hehe to my frenz adot jgn confius erk celebrate lah hubby ko tu on 21st ni...dont wory ok hehe....

3 comments:

shidaradzak said...

wei..fathers day 21 june ni lah..ko biar boto..den planning nak celebrated 21 nih..huhu

SuRiA said...

hari bapa semalaysia dan negara2 yg sewaktu dgn nyer memang jatuh pada setiap hr ahd minggu ke-3 21 jun 09 pada tahun ni den sajo celebrate awal2 n nak wish kek smua bpk2 kek dunio ni termasuklah hubby den ni biar terharu ckit hehe ko jgn confius lak...smlm htr ank gi cucuk so we all pon celebrate lah skali huhu

shidaradzak said...

hehe..oklah tuh..advanced date..takpo asalkan sambut..bebilo pon takpo...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin