Jun 25, 2009

CAT WALK DI GENTING

GENT!NG H!GHLANDS

pd1006062009(040)


Ni N3 bout gi Genting Highland pas agenda visit and learning kat Muzium Negara, tanpa dirancang...warming global factor menyebabkan we all sampai kat tempat sejuk ni...perghh memang rindu banget kat Genting ni coz dah lama gak tak naik puncak Genting ni..remember lak lagu Slam dipuncak Genting hehe...we all naik atas ni pun saje2 jew nak amik feel coz tak tercapai hajat nak gi London...disebabkan flu yg melanda dunia skrg ni smua percutian ke oversea terpaksalah we all batalkan cewaahh...ermm takpe lah dpt gi Genting pun jadilah bawak iris..atleast bagi dia training dulu boleh tahan ke tak nak gi tempat yg 3 kali ganda lagi sejuk dr Genting ni...klau tahan boleh bawak dia terbang skali tu pun kalau H1N1 dah reda...Insyaallah...kita berdoa lah agar dijauhi dari penyakit-penyakit merabahaya ni....


pd1006062009(046)-tile


We all naik Sky Way coz full parking nak park kena kat bawah so nak ke theme park kena lah jalan kaki...utk mengelakkan kepenatan, we all naik sky way jew....


pd1006062009(048)

see lah bertapa ramainyer orang super sardin very crowded...cuaca pun tak brape cool sangat may be global warming and orang yang macam sardin faktor hilangnyer kesejukan...tak macam dulu-dulu siap pakai sweeter lagi kalau tak confirm menggigil...my baby Iris slamber jer pakai baju pendek coz x sejuk....


pd1006062009(052)-tile

Salah satu aktiviti apa lagi bergambar la..

pd1006062009(057)

Budak-budak ni dipaksa beratur coz dah beli tiket nak tak nak main jew la walaupun they all ni dah tak der mood nak layan coz orang ramai sangat...

pd1006062009(056)

Cantik tul angsa kat belakang tu...teringin nak bawak Iris naik tapi ramai orang tak larat mama nak queue, lain kali lah ye sayang amik gambar ngan Papa and Uncle Epul kira ok lah...

pd10IMG_0004

Sementara tunggu adik-adik layan game kat indoor we all amik angin kat luar and sempat gak amik gambar ngan si sawa kuning ni...aku and hubby geli nak pegang so uncle Epul jadi mangsa....yang lawak nyer Iris slamber jer siap pegang lagi macam tak der perasaan jew...we all memang tak brani geli banget!!!!...

In The End
our story yg baru nak morie nih hik..hik..


5 comments:

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

sronoknya jln2 ye kak... btw, tgk pic last tu, sgtlah slumber iris pegang ular tu... hehehe ;)

SuRiA said...

erm memang pon akk br perasan...dia kecik lagi kalau dah kenal apa yg dia pegang tu confirm dia menjerit nye hehe

shidaradzak said...

since den tak dok kl lagi,mmg tak penah g genting pon..tingin gak nak g nnti..iris tu sojuk tapi dia tak pandai cakap..

shidaradzak said...

since den tak dok kl lagi,mmg tak penah g genting pon..tingin gak nak g nnti..iris tu sojuk tapi dia tak pandai cakap..

SuRiA said...

hehe mmg best gi sana tp x yah la g cuti sekolah or weekend crowded...ank den ni kuek poluh tp maso den gi hr tu mmg paneh i mean x sojuk sgt la org ramai...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin