Jun 21, 2009

FATHER's DAY CELEBRAT!ON

N3 kali ni nak story morie ckit apa we all buat sempena fathers day tahun 2009...firstly nak ucapkan ribuan time kasih, to all family members coz sudi menghadirkan diri,N sempena Fathers day ni i wish.. to Abah (Jiat)"semoga panjang umo N akan jadi idol 4 all ur son" for Bapak (Sulaiman)"Semoga cepat sembuh" to my hubby "thanks 4 everything"...so makan dah time b4 layan,nk introduce ckit tempat we all makan ni of course d favorite restaurant di Jeram Kuala Selangor "Aroma Ikar Bakar " nyumi..nyumi memang best giler!! tangkap lentok klau menjamu selera kat sini confirm tak menyesal...SELAMAT MENJAMU SELERA n HEPY FATHER's DAY to ALL FATHER's


pd1021062009(003)


Abah N my princess (Iris)...Hepy fathers day Embah


pd1021062009(006)

Nyumi..nyumi kita makan dulu!!!


pd1021062009(010)

Tolonglah lepaskan aku dari kekejaman paman Amir ini...tunggu aku akan membesar dan buli balik akan kembali haha!!!

pd1021062009(013)

Gurgle team dari kiri yg berdiri Yan, Aku and Iris, Yunie, Timah, Milie, Mak and Jenglot

pd1021062009(019)

Majlis dah selesai thanks 4 d visited...bye-bye jumpa tahun depan...


All candid is here!!!



anigif



5 comments:

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

sronok kak suria celebrate father's day... moge kak suria sentiasa hepi & bahagia bersama family... ;)

kakyong said...

bestnya makan2..

jemput ke blog ambil award yer..
http://kakyong72.blogspot.com/2009/06/award-kawan-ibu-terhebat-untuk-semua.html

SuRiA said...

setahun skali memg sronok dpt kumpul ramai-ramai...thanks ye te-are k.su pon doakan te-are hepy gak dsamping org2 tersayang

SuRiA said...

wah k.yong nak bg award kew kat blog saya yg x seberapa ni...thank u very much...

shidaradzak said...

bab2 makan nih memang sonok...hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin