Jun 1, 2009

SEPETANG d! CAMERON H!GHLANDS

DAR! sET!AWAN kE cAMERON h!GHLANDS w!F aC!K fAMILYs


He..he sempat gak we all impak maksima ke Cameron Highlands after jaja weading....gerak dalam kul 2.30pm sampai kat atas kul 6.00pm coz kesilapan percaturan pemilihan jalan sepatutnya we all turun tapah tapi my hubby nak try ikut Pasir Salak...ingat nak singgah kat muzium Pasir Salak tu...nak mengimbas Sejarah J.W.W Birtch katakan tapi mengenangkan Acik N Husband nak keje esok so we all just makan angin jew la... perjalanan memang mencabar n memenatkan sebab terlalu banyak conner load masuk ni dah 3 kali dalam seumur hidup aku lepak kat Cameron ni...memang best tapi dek kerana corner load yg terlalu banyak tak lalu nak pergi hari-hari..sejarah hidup aku tak pernah nyer aku tak muntah bukan naik la tapi turun maklumlah perut dah kenyang..dapat lak drifter yang bawak swing gak kpala aku ni...habis smua terkeluar tak tinggal sesisa pun huhu...aku ingat bukit putus kek Nogori 9 tu yang terhebat ado lagi yang boleh menginsafkan aku..maun 10 tahun lagi baru aku landing balik hehe...so oleh kerana masa yg singkat we all tak dpt masuk semua farm coz the gate already close lambat sangat...dapat layan 2 tempat jew..yg lain we all lepak kat pasar jew...jadilah atleast dapat gak tambah sakit kepalo den ni....dan bagi feel kat Iris...disinilah Mama N Papa Honeymoon....whatever sorry to Acik n familys coz bawak korang jalan jauh mesti korang penat giler tahap gaban..we all ni memang giler kalau gi mana-mana jarang planning ikut dan jew..so pada yg terlibat ikut trip yang adventure ni sory banyak-banyak...



pd10pag


sensitif ngan binatang-binatang yang boleh terbang ni hehe....walaupun tak bahaya kalau lawan sure aku yg menang tapi sakit keturunan wat aku takut ngan binatang-binatang yang geli and boleh terbang ni.....

pd10page1

cantik nyer kaktus-kaktus ni tapi dah x brani nak beli dulu beli pon mati hehe...malas nak jaga


pd10page2

Aku,Acik,hubby and Zali (Acik Husband)

pd10page3

Makan dulu coz power dah habis

pd10page


sweet memory together wif my love Iris Intan Natasya..we luv u so much

3 comments:

shidaradzak said...

oklah tu dapat gak ko n acik g..tapi kalo aku join sure pening palo sbb korang sesat hehe

kakyong said...

salam ziarah salam kenal..

terima kasih jd kawan ibu Catatan Ibu.. kakyong dah add kan link suria di kakyong's bloggerlist

best dpt g Cameron..

SuRiA said...

thanks kak yong sudi jd kawan kita ...ermm mmg best gi cameron hehe....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin