Jun 26, 2009

IN THE END S!NETRON !NTAN

Berakhir sudah my favorite sinetron Intan di astro prima setiap kul 11pm...walaupun hampir give up nak nonton coz dah semakin panjang cternyer tah bila nak habis ade jew malang yang menimpa si Intan nih, dari Iris dalam perut sampai dah keluar, join skali tengok sinetron Intan ni and now dah 6mth lebih baru sinetron ni jumpa jalan kesudahannyer,hubby aku yang sama-sama follow pun kecundang dia kata dah malas nak tengok biasalah lelaki malas nak follow kalau cter dah semakin merepek aku jugak yg setia menanti hingga kehujungnyer coz aku tak der benda lain nak boo wat hanya isi masa lapang jaga anak,kemas rumah and nonton dan terus menonton, so aku teruskan jugak tekad mencelikkan mata and minda follow sampai tammat...mana tahu ada kejutan sampai episod ke 500 pulak tapi tak sampai...last hingga 249 episode kalau tak silap aku. Tapi kira ok la coz aku pun dah tak follow sinetron Intan nih kul 11.00pm smua aku hbskan nonton hari Ahad , dia compile smua episode Monday till friday bagus gak dia wat camtu tak yah aku tunggu dan terus menanti apa yg akn berlaku seterusnyer...cam ner pun i like tis story walaupun dah nak merepek still follow sampai habis kerana dia sumber inspirasi terciptanyer my baby name Iris Intan Natasya hehe....tapi bagi aku sad ending story..apa pendapat u all smua yg follow sinetron nih...?



Actor And Actress yg menjayakan Sinetron Ini

pd10intan

Naysilla Mirdad


pd10dudeharlinoii

Dude Harlino

pd10poster 4s


And sewaktu dengannyer

And now Sekar Eps jangan lupa tonton macam best jer....

4 comments:

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

teha pun follow cite nie but bile tgh2 cite stop kejap coz dah rasa merepek but bila bintang muncul, suka balik tgk cite nie... yelah kak, cerita ni bnyk gak pengajaran especially last2 episod... ttg erti sebuah keluarga, pengorbanan seorg ibu & hubungan kasih sayang sesama insan... kdg2 terfikir gak, kat dunia realiti ni, ada x insan seperti intan tu, sgt kuat + tabah dgn apa jua dugaan hidup... 1 more thing, apa yg membuatkan teha trus menonton cite ni, cara lakonan diorg, sgtlah bagus kan... penghayatan watak & pertuturan yang sgt berkesan...

tgh follow sekar gak ni...cam best jer... ;)

shidaradzak said...

pueh tunggu abis..at last ending cam biaso jolah..skrg intan jadi heroin lagi lam sekar..awal2 ni den mmg 4low tp tak tahulah smpai bilo..yang geramnyer intan nih asyik jadi budak lurus bendul & sengal..huhu

SuRiA said...

10s T-R 4 ur comen..mmg best walaupun berjanggut nk tgu ending nyer akk nangis gak la tp dlm batin jer mase mama kasih meninggal tu..sian ngan nasib si intan ni asik kena tgl ngan org yg dia syg jer nasib baiek dah hbs klau tak mest pas mama ksh,,,bintang atau rado lak kena tragedi kew...mmg nasib intan ni kena hdp sorang lah nampaknyer hehe...

SuRiA said...

hehe mmg naysilla mirdad ni sesuai jd org yg bendul tp yg x tahan den tgk dio ni spjg cto intan dio kalau ckp senapas takdo titik laju bkn maien ekau perasan tak huhu....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin