Aug 25, 2009

THE WINNER 4 CONTEST !R!S n TOYS

tIS iS sTICKY mOOD n3 pLZ sCROLL dOWN 4 lATEST n3

Is
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jeng
.
.
.
jeng
.
.
.
jeng
.
.
.aku pulak yang rase berdebar haha....
.
.
.
.

fyi d winner issssssss.....
tiada pemenang hehe jangan marah mungkin ketidakpastian mengira atau confius sama lah erk..jawapan yang tepat bagi jumlah keseluruhan toys Iris is 47....so stakat nih tidak ada jawapan yang tepat jadi juri-juri awam dengan sebulat suara memberi kepada semua yang menyertai dan cukup syarat untuk datang mengambil hadiah saguhati owkie...bagi penghargaan kami kepada semua peserta yang susah payah mengira sampai juling mata, fenin kpala pihak penganjur mohon maaf..anyway 10s kepada smua peserta...

Untuk pengetahuan anda hadiah utama akan dibawa ke contest akan datang bila?.... masih lagi dipertimbangkan bagi yang sentiasa mengikuti perkembangan blog ini akan dapat menikmati hadiah yang paling best dari kami...manakala hadiah saguhati tidak akan dipaparkan didalam n3 ini coz khas untuk anda paparkan di n3 blog anda owkie so kepada smua peserta cara untuk mengambil hadiah dan selepas menerima hadiah seperti berikut:-


1) tidak perlu datang kerumah penganjur

2) beri alamat surat menyurat we all akan poskan hadiah anda tanpa caj pengeposan baiek kan..("due date pemberian address b4 end of tis month di kotak komen...selepas itu surat menyurat tidak akan dilayan")

3) selalulah blogwalking kat blog nih coz we all akan menganjurkan coming soon contest may b like tis tak suruh para blogger mempromosikan blog kami di n3 anda coz hadiah utama very d special for me lah....tapi tidak lah terlalu mahal dan murah yang sedang-sedang saja....

4) setelah terima hadiah barulah buat n3 kat blog masing2 k...



Penerima Saguhati ikhlas dari kami is...

http://suzieshamhaikal.blogspot.com/
http://mp3syiok.blogspot.com
http://nadcenz.blogspot.com/
http://mama-danishsarah.blogspot.com/
http://www.mohdzaid.com



Sekian terima kasih




16 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

yiiiiiihaaaaaaaaa.....sukeeeee....sukeeeeee

betul la dik, masa akak kira tu kan, mata control tak kasi berkelip tau....tahannnnn...tahannnnn

jauh tersasar tekaan akak tu dik...

anyway, thank u in advance for the pressie.....tak sabo lak tunggu next supriseeeeeeee...

Mama-Danish & Sarah said...

lupa lak nak kasi address akak..

noraini binti khani
d/a flow tech services sdn. bhd.
lot 578, kampung cacar,
23100 paka, dungun,
terengganu.

nak pos duit raya ke???? hahaha....dpt kad raya pun ok gak ni.....

DaKoSue said...

Mama danish

hehe lawak la akk nih maun tak pitam nyer saye pun kira sampai 3 kali asal banayk sgt yg u all kira nih hehe jauh tersasar tapi tak per lah my hubby dah beli hadiah nih dari bandung so mmg niat akn kasi kpd smua peserta walaupun x jwp tepat but kalau jaw betul hari tu dpt lah 1st prize yg mmg best import lagi tau hehe tak per2 hadiah dibawa ke next contest sbb tak luput dek zaman hehe

DaKoSue said...

mamadanish

duit raye hehe..nak datang umah raye nanti tp kita bagi kat danish n sarah jew mama nyer kena bagi iris haha...

QuEeN Of 2 Heroes said...

ehhh...untuk saya pun ada jgk...
wahhh...seronok2...rasa nak lompat2..leh x.. :p


nih x sabo nak tunggu adiah sampai nih...
apakah itu ye... :)
tenkiu akak...

ni alamat saya...

NORUL NADIA NASIR
NO. 9, JLN LP 8/1,
TAMAN LESTARI PERDANA,
43300 SERI KEMBANGAN,
SELANGOR.

yedkajang said...

yahoooo aku menang moto.... terima kasih power root suria hahahaha....

ni alamat aku

Mohd Zaid Othman
lot 1085 jalan balam,
bt 9 1/2 off jalan cheras,
43200 cheras kajang
Selangor


nasib baik menang walaupun saguhati... hehehe naik juling mata aku mengira mainan iris ni hehehehehe...

P/s : iris udah2 la tu minta mama dan papa beli mainan... lepas ni minta je kereta atau motor betul2 hehehehe.. boleh uncle zaid tumpang huhu...

DaKoSue said...

queen of 3 heroes

boleh2 lompat lah tinggi2 jgn patah kaki sudah...hehe hadiah nyer bese2 jew yg penting ikhlas x gitu n sudi2 lah menerimanyer ok...hadiah x seberapa dr pihak penaja nih....just 4 fun n eratkan silaturahim...

DaKoSue said...

yed kajang

bnyk la ko moto kete lah hadiahnyer hehe...boleh la ko bwk keje pas nih hehe

mmg pon pas nih dah x belikan iris hadiah tedy bear ker nak beli moto n kete yg x guna petrol lak huhu tp tungu iris dah ade lesen hehe

SuZiE said...

yahoo.. sukeeenyeee.... dpt hadiah...

naik juling mata2 kira toys tu.. rupe2nye xde sorg yg btl..

ni alamat suzie..

SUZIANEY ZAINUDIN
D/A: PEJABAT MARA NEGERI KELANTAN,
TINGKAT 6, KOMPLEKS MARA,
JALAN DATO' PATI,
15000 KOTA BHARU, KELANTAN.

x sbrnye nk dpt hdiah.. hehehe..

DaKoSue said...

10s yer suzie berkurun gak tunggu address dr suzie nih hehe...coz nak htr sekali...

so utk smua peserta oleh kerana smua add dah ade IALLAH next week sue akn poskan hadiah nyer owkie harap bersabar n bertenang....

Mommy Lyna said...

wah tahniah kepada pemenang walaupun takde pemenang utama

hehehe

next contest ni mesti lg gempax ye tak

DaKoSue said...

mommy lyna

yeye doakan next contest lbh gempak n mencabar minda...baru beshhhh ye tak....rajin-rajin lah blog walking mana tahu tuah badan....

SuZiE said...

yeke berkurun tgu alamat suzie?? sowie.. aceli x pasan ler.. hehehe..

DaKoSue said...

suzie

z pe2 due date pon lambat lagi...

Mama-Danish & Sarah said...

dik, pressie yg ko hantar dah sampai dahhhh....

akak sukaaaaaaaaaaaaaaaaaa sangattttttttt sangatttttt...

SUMPAHHHHHHHHH.......

nanti akak buat n3 spesel utk contest ngan adiah tu....

cepat umum contest baru tu dik.....teruja lak akak nak gatai2 tangan join lagi....hahaha....

TERIMA KASIH DAUN KELADI...KALAU ADA LEBIH BAJU TU, KASI AKAK LAGI YA....MUAAHAHAHAAA....

DaKoSue said...

MAMA DANISH

wah dah sampai 10s ye inform...cuak gak klau tak sampai huhu...sabar erk kak ade lagi contest jgn risau tungguuuu k...

anyway 10s atas penghargaan hadiah yg x seberapa tu...IALLAH kalau akk menang 1st prize utk contest akn dtg hadiah yg agk menarik dari penaja akk akn dapat so tunggu jew mase n ketika nyer ok.....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin