Aug 1, 2009

BERHOYE-HOYE

Malam minggu kami berhoye-hoye di jalan Imbi Bukit Bintang...lokasi lepak di Restaurant Esfan...kedatangan kami sebenarnyer ade sorang mamat nih terlebih wang saku ingin membelanja beta starbuck secawan...beta pantang disua apalagi ice blanded starbuck ermmm mengeliurkan...dengan tak menunggu jatuhnya 1 ogos beta menuntut janji pada si pemurah itu hehe...jangan marah ar suppoter aku just nak rase gaji ko yang masih fresh kalau tunggu esok luse confirm ko tangguh next salary...kejam tak aku..yang penting ko ikhlas and halalkan minuman aku semalam tenkiu banyak2 coz blanjer aku k....


pd1031072009(034)

the supporter is
.
.
.
.
jeng..jeng..jeng...

pd1031072009(033)

itu dia yed kajang...tenkiu erk yed coz sudi blanjer aku hehe ko mmg pemurah!!!! i lap u..

pd1031072009(037)

ha yang 3 orang nih tetamu undangan untuk memeriahkan lagi majlis blanjer2 ni weh....
gurgle2 nih wajib ada untuk interprem hehe jgn marah...

pd10page

adegan-adegan menyayat hati time lepak-lepak nih...

pd10page1

Selesai sudah lepak-lepak after balik we all singgah tesco coz stok makanan sejuk beku kat freez aku dah habis harus diisi..."ok Iris mama n papa tunggu kat bawah dah habis shopping col we all ok...."

shopping time 10:45pm...lewat tak per, tesco sec 13 nih tutup 12pm so boleh beli belah sampai lebam...

Madah Penglipulara : Sesungguhnya rezeki yang dianugerahkan oleh tuhan kepada anda sebahagiannya milik orang lain semoga tangan yang memberi akan diberkati dan dimurahkan rezeki amin...

5 comments:

po+yaty said...

amboi..kejamnya mama dia

suruh iris pegi shopping sndri. kahkah

si mulat tu dah nakmo org len dukung..

demand ye!!!

Mama-Danish & Sarah said...

wahhh.....siap bermadah pujangga tuuu.... nampak gaya lepas ni sue kena blanjer akak plak, baru la rezeki melimpah ruah nanti....boleh ke???

apa susahhh.... blanjer jerk manggie secawann..qiqiqi...

akak gerammm nengok peha iris yg gebusss dan putih melepaks tuuu....cam nak gegattt jer dak kecik tu...comelllll

DaKoSue said...

yaty

bukan kejam nk ajr dia shopping si mulat nih dah pandai makan smua benda dia nk masuk mulut ha biar dia shopping apa dia nk makan haha...iris bukan x nk dukung, untie yatie tak nk blanjer tak mo hehe...

Mama Danish

kekekekeke no problem punyo nak maggie stok kat umh sue banyak anytime meh lah hehe

jangan kata akk geram sue nih mamanyer hari2 tengok peha dia dah terbayang-bayang KFC huhu tgk KFC igt peha iris haha siket hari yer laie nak ngappp....

mohdzaid said...

lepas ni belanje aku karaoke plak hahahahaha...

DaKoSue said...

zaid

dah lama tak karaoke kan hehe...tp skrg dlm pantang Ayes tak blh masuk karaoke tak baik tuk kesehatan telinga huhu....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin