Aug 5, 2009

CONTEST !R!S n TOYS



Ari nih aku tak der keje saje-saje buat koje huhu...nak tahu koje ape yang aku terlebih rajin nak boo wat nih...jom zaaZZZ layan.......



pd1001082009(001)-tile

Bangun jew tido pas kemas katil perkara ke-2 rutin harian aku akan boo waat, ni haaa!! kemas toys iris yang bersepah-sepah bertaburan kat lantai...tengah dok kemas tiba-tiba aku rase macam nak kira jer... berapa agaknyer dah collection toys Iris nih, coz bakul yg ade pun dah x muat kena beli bakul besar lagi nampak gayenyer....

pd1001082009(009)

Wahai anakku yang tomei,gebu and mulat hari nih 4 Ogos 09 bersamaan 8 bulan 8 hari usia mu..inilah hasil collection toys yang sayang ada pas nih tak tahu lah nak tambah lagi atau cukuplah setakat nih jew tunggulah sayang dah besar kita beli yang lagi best ok.....yang ade nih pun Mama n Papa jew yang xcited main..hik..hik...

Sempena kerajinan aku nih aku nak wat kuiz...dengar ye
Berapakah jumlah keseluruhan toys Iris?

Jawapan yang tepat akan mendapat hadiah dari pihak penaja
sudi-sudilah menjawab jika sudi menerimanya....

due date 15.8.09

Terms And Condition

1) Became my follower
2) Hanya boleh meneka sekali shj lebih-lebih reject.
3) Jawapan hanya akan diterima diruangan komen a.k.a jeritan-jeritan manja shj
4) Hanya 3 peneka terlaju shj layak menerima hadiah utama
yg lain pihak penaja akan memberi cenderahati tetapi!!!!.......kepada 10 penyertaan terawal shj...

Sekian time kasih


Madah Penglipulara : Sayang anak ditangan-tangankan..sayang istri ditinggal-tinggalkan...sayang duit....?




12 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

NAK JAWAB MADAH TU DULU....

SAYANG DUIT DERMA DERMAKAN....INSYAALLAH TUHAN BAGI GANJARAN PAHALA BERLIPAT GANDA..TABUNGAN UNTUK AKHIRAT JUGAKK..

AKAK TEKA YA...... JUMLAHNYA 66...

QuEeN Of 2 Heroes said...

wah...banyak btl toys Iris ye... :)
sy pun ngah pk toys ape sesuai utk Darwish yg br 3bln tu...
si ibu lak yg terexcited nk beli toys ye...Darwish bkn paham pun lg...hehehe

sume2 ade 6 jenis toys....
leh ke kira cam tu...huhuhu

DaKoSue said...

thanks mama danish kita tunggu kekemuncaknyer ok

watever pon sayang duit derma-dermakan mmg elok tu saham akhirat nanti hehe...

DaKoSue said...

ni kolweksi toys iris mase dia berusia 3 bln papa dia yg syok sgt beli hehe iris x main sgt pon...

fyi kita nk total keseluruhan bkn jenis cuba lagi k...

Dookie said...

rasanya ade 97 jumlah toys anak akak.. he he he.. tekaan jer :P

DaKoSue said...

dookie

kita tungguuuu sapa yg kena

Dookie said...

ok akak semua dah diikuti :) dah jadik follower dan telah meneka berapa jumlah toys ekeke.. kalo ade ape2 tertinggal sila maklumkan yer :)
tq :)

yedkajang said...

aiyooo agak susah kuiz ni... aku ni rabun gak.. tapi tak apa lah uncle zaid teka je mana la tau umie nak kasi hadiah kat uncle zaid hehehehe...

uncle zaid teka 69 huhu ok tak?... harap-harap menang la.. huhu...

DaKoSue said...

dookie

thanks yer dookie kerana melengkapkan penyertaan...

DaKoSue said...

yed kajang

kita tunggu yer uncle yed...jeng..jeng..jeng...

SuZiE said...

jwpannye ade 67 kot... hehehe.. juling mata nk kira..

DaKoSue said...

suzie

hehe thanks ye krn menyertai wat ever kit tunggu ke kemuncaknyer....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin