Aug 16, 2009

CONTEST B4 n AFTER MAKEOVER

sTICKY mOOD

Contest Before & After Makeover, ini dianjurkan oleh echa..jom kita layan apa terms n condition nyer...



Syarat Penyertaan:
Mudah saje.. tak yah pening pening bagai... Cuma perlu::: (ayat nih dari penaja aku just copy n paste jew)

*
Menjadi FOLLOWER di blog ini (paksaan ke ni?? heheheh)

DONE

*
Nyatakan LINK blog ini dekat entry memasing

DAH SELESAI

* Jadikan contest ini sebagai STICKY MODE .. senang nak semak balik nanti..

NIH POWN DAH BOO WHAT





pd1023

B4

pd10DSC_0999

AFTER



pd1023-horz



Gambar nih di snap pada 23.Nov.2007.....destinasinyer kat kampung aku Jolobu Negori 9, sebab ape dok makeover bagai nak giler nih coz hari tuh merupakan hari yang terindah aku di ijab qabulkan dengan my hubby....so ni jew la gambor makeover aku yang adA coz b4 nih tak penah makeover pun....nih lah alkisahnyer...

to u all smua yang nak sertai contest nih jom lah gi blog nih memang meriah

http://ecatir.blogspot.com/2009/07/contest-before-after-makeover.html

5 comments:

aien~s corner said...

yg bleh join yg dh kwen je ke sis??

<< s| tED| >> said...

walla!!

DaKoSue said...

aien-corner

cuba tanyer pd owner rasenyer blum kawen pon boleh....

Mama-Danish & Sarah said...

wajah melayu tetiba bertukor jadik artis filem hindustan.....cun-cun

dasyat tull penengan make over ni..conteng2 pastu jadik makin lawo..

kalau akak yg conteng wajib muka anak dara jadik tok dara....hahaha...

DaKoSue said...

mamadanish

lawak tul lah akk nih...tgk lah sape yg makeover nurul sukor nyer ank murid hehe tp kalau saye yg makeover tak terover2 agaknyer at least akk berubah jgk lah hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin