Nov 4, 2009

THAT DAY IS MY BESDAY.....


3.NOVEMBER.09


Wish thanks to my hubby for d celebration......so sweet this year untuk ulang tahun ke-26 aku dapat sambut dengan puteriku Iris Intan Natasya n my beloved hubby, b4 tis we all celebrate berdua atau dgn kengkawan but tis year tak terlintas difikiranku nak wat party yang havoc cukuplah sekadar diiringi doa tak perlu hadiah atau big party....but 4 my hubby tak sah kalau tak celebrate my besday anyway thanks sayang atas hadiah yang sweet sangat n susah payah beli cake utk celebrate besday Mama...


my cute cake very delicious tau....


adegan tiup meniup,potong memotong n suap menyuap


time bukak hadiah lak...ermmmm apa agaknya my hubby bagi erk....

jeng
.
.
.jeng
.
.
.


taRAAAA!!!!! ni lah dia so sweet hubby kata 3 mug nih mempunyai maksud yang tersirat....

1st mug - i am a special person for my husband and doughter

2nd mug - my dream yg belum tercapai untuk memiliki mini cooper idaman hati...I.ALLAH akn termakbul suatu hari nanti

3rd mug - terima kasih atas kelahiran insan yang comel dalam family ini (Iris Intan Natasya) we love u.....



funny card....so sweet thanks sayang...

sponsored by.......papa n iris

Madah penglipulara :- Tiada hadiah yang lebih bernilai selain kalian berdua di sisi Mama, terima kasih abang atas pengorbanan, pemberian dan penghargaan ke atas Ayang...begitu juga anak Mama Iris terima kasih kerana tak pernah Mama rasa susah membesarkan Iris dari dalam kandungan hingga sekarang doa Mama Iris i love u all.....


10 comments:

Shida Radzak said...

hepi besday smoga pjg umur n murah rezeki...

sweetmama HANA said...

allah slamat kan kamoo... hepi besdey su... :)

Ena said...

Salam..

Hepi Besday.. Moga Panjang Umor, Murah Rezeki dan Berbahagia Selalu..
Wahhh... bestnyer kek tu..yum..yum..

sweetmama HANA said...

hepy besdey su... smoga impian ko nak mini car tu trcapai... :)

DaKoSue said...

Adot

thanks 4 u wish

DaKoSue said...

Acik

tq acik.....

DaKoSue said...

Ena

Time kasih Ena mmg best tapi x larat nak habiskan sorg2 huhu

DaKoSue said...

Acik

Doa-doakan lah impian ku tercapai dah lama seh dari belum kawen lagi minat tul aku ngan mini cooper nih hehe....

Shida Radzak said...

nak beli mini cooper kenalah dari skunk..sok anak dah ghamai tak muek..:-)den ado keto mini model lamo jo kok minat leh lah kok nak boli huhu...

DaKoSue said...

Adot

x nak ar aku nak kete idaman aku tu biar lah baru agak dah senja esk baru dapek x po lah jadilah keto klasik tp x nak lah model lamo den nak mini cooper bmw....esk ank2 dah bosar biar dio naik keto lain tu utk mama n papa eh yo hehe br romantik

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin