Nov 8, 2009

OUR BIG DAY

N3 kali nih sajer nak layan blues mengimbas kembali hari indah kami, yang berlangsung pada 23.Dec.07 dan 30.Dec.07 ( Rumah my hubby) , now dah 1 year 10 months 16 days usia perkahwinan kami...walaupun sudah setahun lebih usia perkahwinan kami kenangan itu masih segar di ingatan, and now we all di anugerahkan seorang puteri.... yang beberapa hari lagi genap lah usianya 1 tahun.....N3 ini juga atas permintaan my cousin (Awie) yang nak tengok gambar perkahwinan kami walaupun rumah nya tak sampai sejengkal dari rumah aku tapi dek kerana kesibukan tak tahu lah keje atau dating tak sempat nk tengok album gambar aku sampailah aku dah duk kat klang, mungkin album ini akan ku perap di rumah tak sanggup nak bawak balik kg coz beratnyer dah sama ngan beras 5 kilo....



22.Dec.07
Agenda :- Akad Nikah & Malam Berinai
Lokasi :- Negeri Sembilan (my hometown)

DSC_0765

pose lepas majlis akad nikah

belakang4

Malam berinai, Pengantin muka ketat coz dah penat banget.....

DSC_0088

my skool frens (S.M.A.J.U).....yg turut hadir pada malam itu...

23.Dec.07
Agenda :- Bersanding
Lokasi :- Masih di Negeri Sembilan (my hometown)

DSC_0322

serasi bersama

DSC_0312

im glad we found each other

DSC_0291

my ofis mate helpdesk 7 eleven

lagi ramai

my hubby frens

ramai jugak


29.Dec.07
Agenda :- Malam Berinai & Fireworks
Lokasi :- Tanjong Karang Selangor (my hubby hometown)


8x12 3

pembuka tirai


IMG_0047

malam berinai


DSC_4969

countdown

DSC_5015

fireworks not firewall


30.Dec.07
Agenda :- Berarak & Bersanding
Lokasi :- Tanjong Karang Selangor (my hubby hometown)


jom layan our sweet memories....


IMG_0110


fokus gambar ini betul-betul.....


IMG_0109

dek kerakusan kanak-kanak ini semua merebut gula-gula sampai aku hampir terjatuh...nasib baiek my prince sambut kalau tak masuk malaysia book of record pengantin perempuan tersembam ke lantai pada hari persandingan tak ker kecoh huhu......suasana yang havoc nih wat aku nk gelak jew tengok telatah budak n mak budak yang turut serta berebut gula-gula...anda bayangkan kalau pengantin pegang ferero rocher mahu lagi gamat jadinya...



IMG_0135

DSC_5431

team konvoi paman tohod (uncle my hubby) yang turut serta memeriahkan lagi majlis perkahwinan kami...



IMG_0164

kemaafan dipinta...doakan ayang menjadi isteri yang solehah.....

IMG_0166

hepy forever......


IMG_0174

two souls

IMG_0141

"God the best maker of marriages"

sekian....cukup sudah aku mencuri masa anda semua.....sedikit ceritera untuk kami berkongsi kepada para pembaca...dan kepada semua pihak yang terlibat menjayakan majlis kami, sejuta penghargaan tidak terhingga dari kami ,doakan kebahagian kami sekeluarga begitu juga doa kami kepada anda semua....















6 comments:

Ena said...

Sungguh Indah Bile Dikenang Sejarah yg Telah Di Lakar ituwww..
Foto2 ni cantekk.. betul2 cam raja sehari..hhiiiii..

Farah said...

eh..kite nikah dan kawin tarikh yang sama laa hehe..

DaKoSue said...

Ena

ea Ena lagi-lagi hari yang dikenang tu buat kita bahagia n hepy slalu

thanks ye berkat cameraman yg bertuliah time kasih pd mereka

DaKoSue said...

Farah

Ye ker farah so sama2 lah kita sambut anniversary tahun nih....smoga kebahagian akan kekal sehingga akhir hayat amin.....

Shida Radzak said...

ayyo ko ni neng..lom date anniversary tp ko dah jiwang ha..ok gak layan pic2 ko kawin..sbb den tak dpt tgok dulu..huhu...tp tulah syok2 tgok pic ko mual lak bilo tgok ado muko yg den nyampah huhuhu...apapon smoga ko berbahgia...

DaKoSue said...

Adot

lawak lah ko ni dot den bukan jiwang sbrg jiwang iktkan hati maleh den nk show pic kahwin ni ha tp dek permintaan cousin den tu yg den wat n3 nih kok anniversary of course lah den n3 pic den celebrate ko huhu....apo yg ko mualkan udah2 ler tu hehe....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin