Nov 7, 2009

NOGORI SEMILAN MONANG



Tahniah kepada skuad bola sepak Negeri Sembilan yang berjaya mengalahkan skuad Kelantan 3-1 sekaligus berjaya merangkul pingat Piala Malaysia tahun 2009 .....Hobin Jang Hobin..hidupppppp Negeri Sembilan!!!!!


"Hobin Jang Hobin"

Hobin Jang Hobin...3x
Daghi sawah tughun padang
Kini kau dah pandai nondang
Kali ini mesti monang
Bukan susah cukup sonang
Hobin jang hobin...3x

Sumbek gol banyak-banyak
Bia sampai jaghing kuyak
Main bia hati-hati
Jangan masok gol sendighi
Hobin jang hobin...x3

Duo satu kocik bona
Ompek satu sonyum lebar
Kalu buleh tujuh kosong
Bia dio balik molopong
Molopong.. molopong. molopong..
Hobing jang hobin...3x

Hobin jang hobin...3x
Yam Tuan sokong kito
Montoghi Bosar sokong kito
Undang Luak sokong kito
Jangan buek malu muko
Hobin jang hobin...3x

Kali ini kalau kalah
Balik kampong potong gotah
Kito jangan monggollabah
Pialo kito punggah
Punggah.. punggah...
Hobin Jang Hobin...3x

Hobin bin bin bin hobin jang hobin..............
Hobin... hobin... hobin jang hobinnnnn........
Hobin jang hobin....

9 comments:

Shida Radzak said...

wpon den laki bini tak minat lagsung bola tp malam tadi tgok gak kat tv1 n hepi gak lah bilo n9 monang..hehe

DaKoSue said...

mmg lah sonok lagi2 n9 layak slgr x layak, den lagi lah pulak selalu bersaing ngan laki den EPL club dio chelsea den menchester nih football malaysia n9 ngan slgr suko bonar den slgr x layak huhu....dapek lah den hadiah jersey pas nih dio nk boli jersey n9 tp den nk demand lah tgu worlcup thn dopan nk mtk jersey england hehe

sweetmama HANA said...

den poo skong nogori gak...
oh, my ibu mertuku home town...
:P

Shida Radzak said...

kwin lain2 n9 camntulah..nasib baik den duo2 org ns..tp tu ar minat boto korang ngan bola ..

Ena said...

Salam

Hmm menang gak N9 kan!! sy dah agak dahhh..echechechee..

DaKoSue said...

Acik

bagus ko kan cik sokong gak team hubby ko walaupun ko bkn n9 klau aku n zam jgn harap persaingan tetap hehe

DaKoSue said...

Adot

suami den koba kalau duo2 team samo x dor pencabar x best tp x po kalau n9 monang dio suko gak samo lah cam den slgr mng den sokong gak....bola mmg lah den minat dr world cup dulu igt tak masa kek hostel slyg x tgl aku mar n liza nengok eh.....lagi 1 player EPL ni handsome2 hehe

DaKoSue said...

Ena

mmg dah jangka n9 mng hehe....tapi kalah mng tu adat bertanding kan.....

sweetmama HANA said...

sue, aku pun sbb n9 lawan kelantan.. tu sbb aku skong n9... kalo lawan ngan perak, selangor or belah utara...jgn harap la aku nk joint hsben aku tu... :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin