Oct 14, 2009

WET WORLD SHAH ALAM

The greet Weekend, our family kali nih gi terjah Wet World Shah Alam....dah lama tak berendam kali nih nak melepaskan dendam yang dah berbulan-bulan hampir setahun lebih aku tak berendam after pregnant 3 bulan sampai la nih baru nak melepaskan rindu dendam...destinasi pilihan hati Wet World Shah Alam coz dekat dengan rumah,murah setakat nak berendam 2 jam tak merugikan n tak sesak sangat berbanding waterpark lain bukan tak best tapi setakat macam aku nih yang tak boleh nak berendam lama so tak yah impikan tempat yang agak mahal, kat sini pun dah memadai...just nak try my baby Iris dah boleh berendam skali ke tak...tahan tak antibodi dia...sedikit kegumbiraan kami share..




b4 entry kena ukur ketinggian sah-sah lah Iris nih free lagi jimat...



pd10wet world

tengoklah aksi baby riang nih macam terlepas dari kandang, dapat air laju macam lipas kudung selalu mandi guna tab mandi kat rumah kecik, kali ni dapat pool lupa diri....


pd10wet world1

aksi Papa n Iris...2nd round Iris berendam...

pd10wet world2

ni lak 3rd round pas rest sebentar bersama nasi ayam....to be continue...

pd10wet world4

juga bersama insan-insan istimewa a.k.a kanak-kanak istimewa atau untie2 Iris yang turut serta menceriakan suasana, yun n milie....apa barang gi bertiga jew kan tak der lah gambo seperti dibawah nih
.
.
.
.
.
.

pd10wet world3

beraksi sewel itu penting bagi menceriakan suasana....tanpa assistant susah lah we all nak amek gambar bertiga tuk kenang-kenangan...time kaseh camera gurl

pd10wet world5

lepas 2 jam berendam..sementara tunggu Mama sempat lagi Iris layan benda ni..kegilaan semua kanak-kanak didunia..


Madah Penglipulara : Kepada anak ku Iris terima kasih atas kerjasama melayan nafsu Mama...yang penting Iris pun layan jugak n congrates atas ketahanan mental dan fizikal berendam selama 2 jam walaupun masih berusia 10 bulan berkat ketembaman anak mama dapat menahan sejuk n alhamdulillah anak mama tak demam lain kali we all bawak Iris mandi kat kolam lagi besar Insyaallah........to u all smua agak-agak nak belajar berenang atau nak sejukkan hati meh lah datang sini murah tak sesak jika nak free, boleh gak pastikan ketinggian dibawah 85 cm......

11 comments:

Shida Radzak said...

wah sonok eh ko anak beranak berendam..hehe kalo nak free lagi ,g jo berendam kat ulu bendul tu ha..hehe.

Mama-Danish & Sarah said...

bestnya main air....

bila la daku nak berendam sama...huhuhu...

po+yaty said...

ape neh... g berendam x ajak

huhu...

lain la muka k.su potong rambut

nmpk muda cket

hehee

DaKoSue said...

ADOT

mmg sonok giler lama aku menanti nk berendam ngan ank aku hehe br lah dpt..btl gak tu tgu lain kali we all mandi kat air terjun lak ish beshnyer....rugi ko dot pas nih dlm pantang lambat lagi lah ko nk berendam cam aku....

DaKoSue said...

MAMA DANISH

best...best...bawak sarah n danish berendam mesti they all sonok...

DaKoSue said...

YATY

ala nk ikut ker lain kali ar kita invite yaty skali...nampak muda eh dah tua ker aku nih hehe

azzah husna said...

mandi swimming pool umah wak je lah...free.
umah aku pon ada gak, tapi berenang dengan katak...mau ka??

Anonymous said...

orang bandar berendam di wet world, aku orang kampung berendam di parit besar sawah, or paling2 dalam kolam (yang digali oleh datuk kitorang) kat tepi rumah..atau kalu musim tanam padi, kat dalam sawah..setahun sekali nak g ke air terjun or sungai yang ada batu2 pun payah..KAHPI

DaKoSue said...

HUSNA

rumah wak swimming pool kecik terhad dibawah umo jew kalau mama dia tumpang sekaki gawat seh....stakat berendam ngan katak iris pon slalu berendam ngan katak kat umah mau tgk ka real...believe it or not jew

DaKoSue said...

KAHPI

itu dulu bang zaman tak da sungai atas konkrit skrg walaupun tak ori mcm dulu atleast tak mengotorkan baju..kalau berendam dalam sungai puaslah nk bersihkan baju sminggu basuh pon berpasir lagi ni plk sawah ngan parit silap2 bkn lumpur atau pasir yg melekat lintah pon join skali hehe....

tahniah ye dpt cucu perempuan pas nih blh jadi kawan iris...

Shida Radzak said...

den tak goma berendam lah..tapi kekadang tingin gak..hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin