Oct 6, 2009

OPEN HOUSE

OPEN HOUSE at my sweet home, kehadiran yang di kesan staff n x staff helpdesk 7E ,thanks kat smua member-member yang sudi bersusah payah meluangkan masa untuk singgah ke teratak ku ini, terharu sangat dapat kumpul ramai-ramai ,yang dah tak keje kat 7E pon dapat freekan masa tuk gathering nih sayang u all smua muahhh....menu yang aku sempat hidangkan atas permintaan ramai nasi ayam..sory lah andaikata terlebih atau terkurang perisa mintak maaf banyak-banyak aku adalah chef yang amatur....


selamat menjamu selera!!!!

pd1004102009(004)


after makan, time tuk gamatkan suasana....


pd10IMG_4702

apalagi posing sebagai kenang-kenangan..tak tahu la bila lagi dapat kumpul ramai-ramai macam ni..

pd10IMG_4706


cam ni lah gamatnya suasana bila we all berkumpul ramai-ramai...


pd10IMG_4693


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DARI KAMI SEMUA.....

2 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

sue, selamat hari raya...

lama menyepi ya dik...

seronoknya dapat berkumpul ramai2 mcm tue...meriahhhhhh...

DaKoSue said...

Mama Danish

SLMT HARI RAYA kak...lately ni bz kit maklumlah anak tgh lasak tak do can den nak wat n3....huhu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin