Dec 16, 2009

HEPY BESDAY AYIS

Hepy besday to my doughter Iris Intan Natasya....Semoga dipanjangkan umur dan menjadi anak yang solehah....27.Nov.09 genap Ayis berusia 1 tahun....n congratulation segenapnya usia anak Mama 1 tahun, Ayis dah mula belajar menapak....Mama akan sentiasa doakan anak Mama cepat berjalan, walaupun ramai kaum Ibu mengeluh bila anak dah pandai jalan lagi lasak katanya, but for me tak sabar nak tengok Ayis berjalan n persiapan yang bakal i tuntut ialah kuatkan mental dan fizikal untuk terima segala cabaran when my daughter start walking....ermmm mesti xtvt mengemas akan di take over oleh Ayis nanti...tunggu jew lah....nanti bolehlah Ayis temankan Mama jogging, can together kuruskan badan huhu, Ayis pun boleh tahan gebunya, tangan and kaki michellin nyer tak kurang-kurang lagi ada talent nak tembam lagi nih....and yang seronoknya bila anak Mama dah pandai jalan boleh main kejar-kejar ngan Papa, ni antara scenes menarik yang we all rakamkan sempena menyambut besday pertama puteri kami pada 27.Nov.o9 bersamaan Hari Raya Aidil Adha.....




3 cake ni bukan untuk Ayis sorang jew.....actually anak my sis pun jatuh pada date and bulan yang sama birth date dengan Ayis so we all buat sekali senang,mudah dan jimat hehe, 2 birth day boy (Afiq & Aidil) and 1 birth day girl (Iris Intan Natasya)



Ha yang agak special sikit nih cake Ayis cantik kan nyumi...nyumi....cake ni Papa yang pilih



Hepy besday sayang.....we all luv u very much....semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan jadilah anak yang solehah.......


3 hot Mama.....said cheese....aduh dah jadi santa clouse dah sabau jew ler.....



hepy besday too Afiq And Aidil untie wish dipanjangkan umur and jadi anak yang soleh ye.....



ni antara scenes yang meghavockan lagi suasana yang dah sedia havoc nih....habis mak-maknyer yang kena mandi sabun....anak i dah meraung-raung ketakutan macam kena serang ngan bom atom lak hehe.....


After Party, Ayis kena dajal dengan cousin nyer, habis muka cute dia kena tampal....watever pun anak Mama still cute.

2 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

happy 1st birthday utk iris...

moga membesar bagai johan dan jadi kebanggaan keluarga...

kejap jer besor kan...

DaKoSue said...

Mama Danish

Tank u untie....amin....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin