Dec 26, 2009

SALJI DI TIMES SQUARE

Today is my free live...why?...coz i drive alone to KL....hari nih hubby terlalu busy so i bawa my daughter makan angin, kesian dia dah boring sangat duk rumah...selain dari tu bukan makan angin semata jew tapi gi jumpa my havoc frens, halloback gurl (kak mash), tu lah agenda sebenarnyer....maklumlah my frens nih bakal naik pelamin next week...i nih pulak merangkap tetamu yang wajib datang...katanya... suh jadi back up mak andam....ye lah cik mash tak der aral insyaallah sampai....tak sabar nak tabur beras kat muka cik mash kita nih nak bagi dia tak senang duduk kat atas pelamin nanti...hehe tungguuuu kedatangan we all k....pasti hiruk pikuk majlis anda....



sementara tunggu halloback gurl nih we all cuci-cuci mata kat Times Square....


wah times square dilanda salji...




dulu aku pernah angan-angan Mat Jenin nak rumah ditimbuni salji...macam rumah kat belakang aku ni...alhamdulilah tercapai gak hasrat walaupun sekadar hiasan....mana tahu dream come true...



ni my sister in low merangkap assistant...kalau tak der dia mana boleh aku sampai KL sorang-sorang....maklumlah my daughter dah besar dah pandai berdikari katanya tak nak duduk kat baby car seat...so terpaksalah bawak assistant.....


ok la aku pun dah ngantuk nih berejam gak aku wat n3 nih....saje nak wat cerita dari tak der cerita...at least boleh share...kalau u all nak rasa rumah bersalji meh ler datang Times Square....menarik gak...orang kristian sambut perayaan kita tumpang sekaki amik gambar just do something.......????

6 comments:

anN said...

hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN

tq!

Ena said...

nak umah cam kat lam gambor tu yeh.. heh3x.. jd la kan.. drp x der.. :)

Shida Radzak said...

huhu..lopeh gak ko drive ke kl erk..sok senang2 turun semban lak sendiri..

DaKoSue said...

Aan

Insyaallah

DaKoSue said...

Ena

aha rumah idaman tak tahu bila nak dapat huhu

DaKoSue said...

Adot

Huh mmg la lopeh bawak assistant...dokek boleh la kok sampai somban hubby den tak lopeh kan gak eh....jauh tu hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin