Sep 9, 2009

GHAIRAH DAPAT PONGGONG....

Alhamdulillah anak Mama dah pandai duduk, sejak 2 menjak nih asik layan ponggong jew anak Mama nih... ye lah orang baru dapat punggung kan... tu yang ghairah semacam..anyway congratesss yer sayang atas perkembangan baru..Mama doakan pas nih sayang cepat Jalan pulak nanti dah dapat kaki mesti lebih xcited lagi...tu lah alkisahnyer bila si Iris dah dapat punggung, b4 tis slalu pinjam Mama n Papa but now dah pandai duduk sendiri suka sangat dia... asal merangkak jew sikit stopppp!!! duduk dulu pas tu continue lagi tu lah gamaknyer, seronok bila tengok keletah dia yang masih dok ghairah dengan punggung nyer...


ni lah antara gelagat si Iris jika dulu nak main dengan toys dia terpaksa meniarap now dah boleh duduk senang sikit nak layan smua toys nyer....

hmm habis kepala si pooh tu nak ditariknyer...geram agaknyer benda tu asik bergerak-gerak...lawak tul lah anak mama nih ade jew keletah nyer yang mencuit hati...


Madah Penglipulara :- Hargailah apa yang ada pada anak kita kelebihan atau kekurangan kerana ia datang darinya....

4 comments:

sweetmama HANA said...

TU BARU DPAT PUNGGUNG... NTI BLA DPAT KAKI... HABIS LA KO KENA MAIN KEJA-KEJAR NGAN DIER... HIKHIKHIK

DaKoSue said...

tu yg besh aku mmg x sbr nk ajk dia jogging nih huhu

Mama-Danish & Sarah said...

dah pandai duduk ya..... sonot la ckit dia nak main kan, kalau tak mesti sakit dada dia meniarap lama-lama....

DaKoSue said...

MAMA DANISH

tul tue mmg suka banget dia baru lah puas dia dpt main,meniarap pon dah jrg skrg nih sonok sgt dpt punggung huhu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin