Mar 18, 2009

T!MES SQUARE

Times Square aku kembali lagi...dulu tempat aku meluah perasaan, membazir duit and tempat aku mengenyangkan perut...kali ini aku kembali dengan agenda yg tersendiri..kembali dengan vision yg positif...nk tahu apa vision aku..? Kedatangan aku bukan keseorangan atau berdua-duaan kali ni aku kembali dengan kluarga bahagia ku jika dulu bersama team-team ronggeng kali ini aku sudah dewasa dan matang dlm mencari pengalaman baru...welcome to Times Square...kali ni aku bawak ank aku gi jalan-jalan makan angin...hmm shoppeng ar apa lagi nak main kat cosmo tak cukup ketinggian so untuk dijadikan memori terindah waktu dia dah besau nanti we all belikan ar dia gift...antara tempat-tempat yg we all jajah...





Baskin & Robbins , Cosmos, Kedai Kodak Suria...terkezut gak aku skunk kedai kodak pun dah jual anak patung...nak tarik pengunjung-pengunjung amik gambar kt situ la tu.. pas tu bley terus cuci kt kedai dia...namanya pun kedai kodak Suria pandai macam Suria bijak-bijak...



hmm b4 gi Shoppeng we all gi santap dulu, kali ni restraunt yg bisa menambat hati 'Gasoline' knape Gasoline?...kerana ia nampak seperti berada di alam misteri, kedai yg unik,menyeramkan and romantic...tapi yg penting nak mngimbas zaman remaje dulu..smua yg makan kt sini kebanyakannya couple2 yg bawah umor...so we all pun redah je la tebalkan muka anggap seperti we all masih 15 thn cayalah muka tua hati tetap muda...yg Islam tu jgn takut nak masuk coz makanan kat sini halal walaupun yg serve and kat baverage bar kebanyakannya Chinesse tapi ada tanda halal so apa lagi try, cube and test...



Antara menu-menu yg berjaya menambat hati kami...x termasuk Iris coz dia akan makan hasil penyulingan dr aku haha...pastikan perut anda betul-betul lapar baru pilih kedai ni ok...
Ayam Pandan alah otak-otak, Cendawan Goreng, Seosening Prawn Fried Spagheti, air Blue Ocean ( Smua ni laki aku punya ) Assam Sotong and Banana+Watermeloon ni aku punya...biase la laki ni nafsu mata perghhh...tak leh lawan yg habiskan aku jgk...mana tak meningkat weight aku aku ni, arghhh menakutkan....Smua ni only RM46.30....+ , - , *, /,+Ve,-Ve baik u all masak kat umah hahaha....


Ni lah yg we all shoppeng kan untuk Iris



1 comment:

poyaty said...

bukan iris yang jalan ni. mak abah dia yg over ni. haha. iris diam je

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin