Apr 26, 2009

JEJAK KASIHAN

Terharunye member-member lama datang rumah, antara yang terlibat memeriahkan kunjungan ke teratak aku ni Adha@Kahak, Rin@Embun, Sal@Kampit and Ecot@Peah...thanks 4 u all sudi datang kat umah aku yang tak seberapa besar ni...dah bnyk perubahan kat dia orang ni terutamanya si Peah dah 916 mas karat tang rambutnya,Adha made in Johor satu-satu nyer insan yg wat aku terharu giler sampai gak katistana ku ini, ingat lak zaman-zaman world cup dulu erk meriah giler siap beli baju tak ketinggalan maskot world cup,sapa-sapa yg ada menyimpannya simpanlah sampai ank cucu tanda memori kita bersama...Rin and Sal aku dah selalu jumpa tapi we all tak bley bersama kompom posing pelik-pelik punya, dia org ni giler sikit ratu bergambar...






Ni pula pose-pose yang agak menarik dia org buat...bley jadi Part time model nih .. naik retak lens camera snap muka dia org ni, ank aku jd mangsa penyeri muka hehe...mesti besar nanti dia bangga untie-untie dia ni dtg gak tgk dia, wat ever pooonn dia org ni memang booo wat aku tak kering gusi pantang jumpe jer macam-macam hal di booo wat nyer tak mengimbas kisah silam aksi-aksi yg mencuit hati akn dilakukan..memang best...biar aku sambung gelak dulu kekekekeke...korang layan lah erk...












3 comments:

zaid said...

ala korang gi tak ajak aku pung... sampai ati... nanak awan... uwaaaa.....

SuRiA said...

la dia org x ajk kew ingat ko yang x sudi nak dtg umh aku sejak ado geng gay ni kekekekeeke

zaid said...

hahahaha bila plak aku join team gay ni su... kekekek tu hanyalah rekaan semata-mata...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin