May 28, 2009

JOURNEY on the STAR-LRT FROM PANDAN INDAH TO PUDU STAT!ON

Journey on the STAR-LRT from Pandan Indah to Pudu Station....wah macam gempak jer ...hehe we all kali ni membawa mission baru bagi menyambut vision negara untuk mengurangkan kesesakan lalu lintas di Jalan Raya...kali ni we all nak sesakkan LRT pulak hehe.... jom layan...apa we all buat tengah-tengah malam kat LRT Pandah Indah..."Life is like a roller coaster it is full of ups and down be prepared for the ride put on the seat belt hang on well and sit back tight and close your eyes when it dives! "

pd1018052009(014)


Very sad my baby face...dont wory baby mama will follow u...just wait i want take ur picture first..lets go dearrr...


pd1018052009(020)

Mission sebenarnye we all ni nak gi makan tapi hubby nak Briefing budak-budak keje dia jap so sementara tunggu they all sampai kat Pandan Indah ni we all layan naik LRT jap...


pd1018052009(022)

Iris yang relaks and santai waitting the train

pd1018052009(015)

Ready for the ride...


pd1018052009(023)

I go first wif sweet dream....yehaaa...


pd1018052009(025)

See teruja jer hubby aku ni maklumlah tak pernah naik train...


pd1018052009(029)

Very crowded, super sardine crowded especially at peak hour...see mcm ni la everyday...tak der ker yang bermurah hati nak bagi aku duduk, yang tengah cary baby ni..huh jual ikan betul they all ni do not offer the seats to me"Budi Bahasa Budaya Kita" dah tak diamalkan....penat jEW kerajaan kEMPen Arrrgghh!!! couldn't wait for the door to open...but still control in smile....sabor jer lah...


madah penglipulara: beginilah mencabarnya naik LRT time sesak, lagi-lagi kalau perjalanan tu jauh atau tiba-tiba LRT stop kena get ready kuatkan lutut





May 21, 2009

GOOD NEWS 4 BLOGGER


INGIN MENCARI PENDAPATAN SAMPINGAN!!!

INGIN KAN KEHIDUPAN YG SELESA!!!

BUTA IT!!!!!!

DENGAN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI BLOGSTARZ

ANDA MAMPU MEJANA INCOME DILUAR JANGKAAN ANDA.........










http://dakoris.blogstarz.my


video

Video ini sumber inspirasi anda untuk jana lebih pendapatan....


May 3, 2009

ADER KE PATUT.... m!CHEL!N

Apakah perbezaan Iris and Michelin Man...?














Apa maksud entry ini?..michelin gelaran terbaru Iris yang diberi oleh ofis boy Papa...ish..ish..dah nasib badan macam michelin terima je la ea sayang michelin pun cute daaa...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin